SONY DSC

Tanfolyam

“az íjad és az íjászat szerelméért lőj, ne az aranyért”

Folyamatosan jelentkezhettek bevezető oktatásra, illetve a rendszeres edzésekre, alsó korhatár 10 év, felső korhatár nincs. A bevezető alkalmakra kérjük, előzetesen regisztráljatok be a specialcoop@gmail.com emailcímen.
Mozgásukban korlátozottak is szeretettel várunk!
Kategóriák: tradicionális íjászat, olimpiai íjászat, csigás íjászat. Saját felszereléssel is lehet jelentkezni.
Kérjük, váltócipőt hozzatok magatokkal.

A bevezető oktatás (magyar nyelven), minden kedden 18 órakor kezdődik, ára 5000 Ft. Előzetes egyeztetéssel ettől eltérő időpontok is lehetségesek. Ezen az alkalmon megismerkedhetsz az íjászat alapjaival és a biztonságtechnikai szabályokkal, továbbá megtapasztalhatod, milyen íjat fogni a kezedbe és vesszőt röptetni.
A többi napokon szabadon gyakorolhatsz a tanultak alapján, felügyelet mellett, ennek díja 2500 Ft, időkorlátozás nélkül.

ÚJ!!! 15 000 Ft-ért egy 5 alkalmas csomagot kínálunk.
Az első alkalom a bevezető oktatás (egy keddi napon, előzetes bejelentkezéssel).
Ezután bármely kedden, szerdán és csütörtökön 17 és 21 óra közt időkorlátozás nélkül gyakorolhatod a tanultakat! Érvényes: a vásárlástól számított 60 napig.

Heti kétszer rendszeres edzések – csak előzetes bejelentkezéssel! 
Az edzések célja az alapjaitól felépített helyes mozgás – más néven lövésciklus – megtanulása és begyakorlása, továbbá az íjászat fizikájának, mentális technikáinak és az íj hangolásának a megismerése. Az edzések díja 2000 Ft + pályahasználat.

Angol nyelvű  oktatást is vállalunk: az első alkalom, azaz a bevezető oktatás díja 5000 Ft, amely után a rendszeres edzések is látogathatóak, szintén angol nyelven (is).

A bevezető oktatást és az edzést a Magyar Íjászszövetség által képzett oktatók tartják.

Aki sikeresen elsajátítja az íjászat alapelemeit és számot ad a biztonságtechnikai szabályok ismeretéből, az akár versenyszerűen is űzheti ezt az igazán nemes sportot.

Mindenkit várunk szeretettel!